USTANOVITEV PODJETIJ

Veliko posameznikov in podjetij želi vsakodnevno vstopiti na Slovenski trg in odpreti svoje podjetje v Sloveniji! Ob tem pa se na vsakem koraku srečajo z zapletenimi administrativnimi postopki, različnimi  institucijami, številnimi organi in posamezniki, ki pa jim pri tem zelo malo pomagajo, jim prej zaprejo svoja vrata, kot pa da bi jim ponudili aktivno in hitro pomoč! To pa pomeni ogromno izgubo časa, ob tem nastajajo dodatni (nepotrebni) stroški ipd.

Vas zanima, kako ustanoviti gospodarsko družbo brez potrebnih 7.500,00 EUR začetnega kapitala? Agencija AA Finance vam lahko to uredi hitro in ugodno!

Naša največja prednost je ravno hitrostnižji notarski stroški in predvsem garancija, da je podjetje res 100% »čisto«, brez dolgov, kar tudi pri notarju podpišemo in za to več kot garantiramo! Iz tega razloga nas bo veselilo, tudi sodelovanje z vami, saj smo prepričani, da vam lahko poleg nakupa podjetja, ponudimo še cel paket dodatnih ugodnosti, ki jih dobite ob nakupu podjetja, kar je tudi naša razlika oz. naša dodana vrednost za vas kot kupca.

Novela Zakona o gospodarskih družbah ZGD-1I (Ur. l. RS št. 55/2015, ki velja od 5.8.2015 dalje) je še bolj omejila ustanavljanje gospodarskih družb za subjekte z nepoštenimi poslovnimi praksami, s preprečitvijo veriženja podjetij za dosego nepodjetniških ciljev – po temeljiti strokovni analizi strokovnjakov in temelječ na načelih agencije AA Finance, vam lahko zagotovimo, da celoten postopek speljemo z ustreznimi pogodbami, svetujemo pa vam v povezavi s celotnim postopkom, kako in kaj je potrebno urediti tudi v prihodnje. Zato ni ovir, da začetka našega poslovanja ne bi prepustili nam in se tako izognili morebitnim težavam v prihodnosti. Na trgu se namreč pojavljajo podjetja, ki po naših raziskavah pošiljajo zavajujoča sporočila in ponudbe / primerjave ter uvajajo slabo poslovno prakso na tem področju. Na to so nas opozorile tudi stranke s slabimi izkušnjami, saj stvari niso bile izvedene tako kot je bilo obljubljeno, podjetja pa so bila že prej obremenjena, prezadolžena itd.

Prodajamo podjetja (d.o.o.), ki jih ustanovimo sami in katerih lastnik oz. posrednik je naše podjetje. Le tako vam lahko v celoti jamčimo, da so podjetja prosta obveznosti in dolgov. Gre za podjetja, ki so namreč popolnoma nova (še niso poslovala) in so ustanovljena le za vas.

Prodajamo tudi podjetja katerih ustanoviteljica ni naša agencija,  toda zanje v celoti garantiramo, da nimajo skritih dolgov in da poslujejo uspešno. Takšna podjetja so trenutno v mirovanju in pripravljena za nadaljnje poslovanje. Naše računovodstvo pred samo prodajo ta podjetja še enkrat v celoti preveri in pripravi vse potrebne dokumente za prenos vseh računovodskih in drugih zadev.

Za vas uredimo:

 • celoten postopek ustanovitve družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.),
 • vplačilo začetnega kapitala družbe – 7.500€,
 • prepis novo ustanovljenega podjetja (ki še ni aktivno poslovalo) na vas,
 • vse potrebne pogodbe in ostale notarske zadeve (prepis pri notarju uredimo v dogovoru z vami),
 • odprtje tekočega računa pri banki z najnižjimi stroški vodenja vašega poslovnega računa,
 • možnost brezplačne pomoči pri izbiri strokovnega računovodstva.
 • V KOLIKOR IMA NOVO PODJETJE PRI NAS UREJEN TUDI  NAJEM POSLOVNEGA NASLOVA, VAM PONUJAMO ŠE DODATEN POPUSTPRI NAKUPU NOVEGA PODJETJA!
 • Na tak način vam omogočimo nakup podjetja, s čemer postanete lastnik podjetja kot osnovne enote za hitrejši pričetek vašega operativnega poslovanja!

ZAUPAJTE NAM TUDI VI!

Za ustanovitev oz. prepis družbe potrebujemo:

 • podatke o bodočem / novem lastniku (ime in priimek, naslov, EMŠO, številko osebnega dokumenta, izdajatelja dokumenta in davčno številko), v primeru, da je lastnik tujec, potrebujemo še overjeno kopijo in prevod potnega lista,
 • podatke o zastopnikih družbe (direktor ali prokurist: ime in priimek, naslov, EMŠO, številko osebnega dokumenta, izdajatelja in davčno številko),
 • novem imenu družbe (če se spremeni),
 • novi sedež družbe (podjetje AA Finance ponuja tudi najem virtualne pisarne),
 • opravljanju dejavnosti (glavno in ostale dejavnosti).

Naše podjetje se ukvarja tudi s poslovnim svetovanjem na področju ustanavljanja podružnic, poslovnih enot tujih podjetij v Sloveniji, na Hrvaškem, itd. Pomagamo vam lahko tudi pri vseh drugih spremembah podjetja (od spremembe firme, sedeža, družbenika, zakonitega zastopnika itd.), urejanju pogodbenih razmerij in ostalih storitvah.

V pomoč pri odločanju si poglejte še:

Če se boste odločili za nakup podjetja pri podjetju AA Finance, boste kot dodaten bonus prejeli še majhno darilce, in sicer Telemach Free2go paket brez naročnine in vezave, ki vsebuje brezplačno SIM kartico s telefonsko številko in že naloženih 5 eur dobroimetja. S tem boste imeli že v naprej pripravljeno telefonsko številko in lahko že takoj kontaktirali vaše bodoče stranke ter ponujali vaše izdelke oziroma storitve v Sloveniji.